free website stats program clicksud Aybike Turan – Biografie, Înălțime, Stil de viață, Networth și Serial TV

Aybike Turan – Biografie, Înălțime, Stil de viață, Networth și Serial TV

Aybike Turan – Biografie, Înălțime, Stil de viață, Networth și Serial TV

Aybike Turan s-a născut în Kırıkkale, Turcia, la 8 iulie 1988, și s-a mutat în İzmir când avea doi ani. Ea a câștigat recunoașterea ca actriță pentru munca sa în „Çalsin Sazlar” (2015), „8 (Sekiz)” (2021) și „Ikinci Sans” (2016).

 

Name Aybike Turan
Date of Birth 8 July 1988
Birth Place Kırıkkale, Turkey
Nationality Turkish
Education Master’s degree
College Sabancı University Engineering Faculty, Haliç University Theatre Department (Master’s)
Years active 2011–present
Currently Dating Married (Ömercan Güldal)

Aybike Turan Biografie

După ce și-a terminat studiile la Liceul Anatolian Karşıyaka în 2006, Aybike Turan a urmat cursurile Universității Sabancı din Istanbul pentru a-și urma studiile postliceale în Inginerie Industrială. Și-a urmat dragostea pentru teatru în timp ce era studentă, fiind implicată în clubul de teatru ca actriță și regizor înainte de a prelua conducerea ca președinte de club până la absolvirea ei în 2011. După aceea, s-a format ca actriță timp de doi ani, alăturându-se \ ahika Tekand Studio Players.

Turan și-a continuat studiile înscriindu-se la Departamentul de Teatru al Universității Haliç pentru a urma un master, pe care a terminat-o în 2014 cu o teză. Pe lângă faptul că lucrează la un documentar despre relația actor-regizor, care este o temă în teza ei, ea urmează în prezent un doctorat. în competență în arte la departamentul de film și televiziune al Universității Maltepe.

Ea a jucat în fața camerei, precum și pe scene live de-a lungul carierei sale. În plus, Turan a predat dramă creativă la Academia de Artă Ragıp Savaș și la Academia de Artă Dramatică din Istanbul, contribuind la arte. În 2019, ea, Duygu Serin și Melda Narin Güler au co-fondat Bi’Tık Tiyatro. Ea a scris, regizat și cântat în producția în premieră a grupului „45 Saniye”.

În 2007, Turan și-a făcut debutul actoricesc în serialul de televiziune „Arka Siradakiler”. Ea a continuat să joace roluri în „Adini Kalbime Yazdim” și „Muhtesem Yüzyil”. Cel mai recent, ea și-a făcut apariția ca Kiraz în serialul TV „Tetikçinin Oglu” în 2023. Turan vorbește, de asemenea, franceză și limbajul semnelor la un nivel începător și vorbește fluent engleza.

Filme și seriale TV

Interpretul a arătat varietate într-o varietate de roluri în filme și emisiuni de televiziune de-a lungul unui număr de ani. Ei au interpretat un slujitor grec în „Muhteşem Yüzyıl” în 2012, după ce l-au jucat pe Türkan Fidan în „Arka Sıradakiler” în 2011. Au început să participe la „Adını Kalbime Yazdım” în 2013, într-o calitate nedezvăluită. Anul 2014 i-a văzut înfățișând pe Sevinç Komiser în „Kertenkele” și apărând în „Bana Artık Hiçran De”. Mergând înainte în 2016, interpretul a preluat personajul lui Sirin în serialul de televiziune „Yüksek Sosyete”. Au jucat în rolul lui Simal în serialul de televiziune „Alev Alev” în 2020. Vor face apariții în serialul de televiziune „Ömer” ca Zerrin și „Tetikçinin Oğlu” în 2023.

Actorul și-a făcut un nume și în industria filmului, manifestându-și talentul într-o varietate de roluri. Ei au jucat ca Fotini în filmul din 2015 „Çalsın Sazlar” și au avut un rol nedefinit în „Dabbe 6”. L-au portretizat pe Evren în „İkinci \ans” anul următor, în 2016. În 2020, au participat la „Muhteşem Üçlü” într-o calitate nespecificată. Ei au jucat un alt rol, neidentificat, în filmul din 2021 „8 (Sekiz)”. Actorul și-a sporit și mai mult prezența diversificată și dinamică în televiziune și film în 2022, jucându-le pe Aysel în „Donadona” și pe Seher în „Kurtuluş Hattı”, în timp ce aceștia își continuau aventura cinematografică.

Leave a Reply