free website stats program clicksud Dönence Roata Ferris Episodul 13 Subtitrat In Romana Video

Dönence Roata Ferris Episodul 13 Subtitrat In Romana Video

Dönence Roata Ferris Episodul 13 Subtitrat in Romana

Seriale Turcesti „Dönence – Ferris Wheel”, cu al cincilea episod subtitrat în limba română, prezintă o poveste unică și emoționantă centrată în jurul copiilor cu autism și a familiilor acestora. Un astfel de copil este Gulce, iar mama ei ia o decizie care îi schimbă viața de a se muta de la Istanbul la Izmir pentru a o înscrie într-un club de surfing pentru persoane cu autism. În ciuda opoziției din partea soțului ei și a celeilalte fiice, ea îi asigură că va fi doar o ședere de trei luni și pot rămâne la Istanbul. Cu toate acestea, planurile lor iau o întorsătură neașteptată când mama își rupe piciorul la scurt timp după sosirea în Izmir.

Cem, tatăl fetelor, este forțat să-și schimbe planurile cu amanta lui, iar Gece este nevoită să-și lase iubitul în urmă la Istanbul, punând brusc capăt unui turneu de trei săptămâni. Cu toate acestea, în acest timp, Gece întâlnește un băiat al cărui frate are autism, pe nume Ozgur. El îi împărtășește o legendă emoționantă despre Foca, afirmând că cei care au fost acolo se vor întoarce mereu, la fel ca o roată Ferris. Serialul explorează în mod emoționant provocările și călătoriile emoționale cu care se confruntă aceste personaje în timp ce navighează în complexitățile vieții și relațiilor în contextul autismului.

vizionati Dönence Roata Ferris episodul 13 subtitrat in romana online la calitate full hd. Experimentați montagne russe ale emoțiilor în timp ce personajele navighează în răsturnări neașteptate. Urmărește acum Dönence Roata Ferris Subtitrat In Romana” pentru o experiență cinematografică de neuitat.

Leave a Reply