Promisiunea Episodul 9 Subtitrat in Romana Video

Promisiunea Episodul 9 Subtitrat in Romana Video

Descoperă „Pasarea de smarald – Promisiunea”, episodul 6, cu subtitrare în română pe ecran. Acest nou serial turcesc, cunoscut sub numele de „The Promise”, dezvăluie povestea captivantă a lui Zumrut, interpretată de talentata Ceren Yilmaz. După accidentul tragic al tatălui ei, Zumrut devine îngrijitoarea familiei ei, inclusiv a tatălui ei bolnav, a mamei și a două surori mai mici. Pentru a le asigura, ea intră în slujba influentei familii Demirkan din Cappadocia, pregătind scena destinului tinerei.

În „Zumrudanka – The Promise”, episodul 6 de la televizor, asistați la un amestec captivant de dramă și romantism în povestea lui Zumrut, adusă la viață de Ceren Yilmaz. Fiind singura îngrijitoare a familiei ei, Zumrut se confruntă cu provocări copleșitoare. Călătoria ei ia o întorsătură neașteptată când intră în lumea captivantă a familiei Demirkan, promițând o poveste plină de surprize și emoție.

Promisiunea Episodul 9 Subtitrat in Romana Video

vizionati Promisiunea Episodul 9 subtitrat in romana online la calitate full hd. Experimentați montagne russe ale emoțiilor în timp ce personajele navighează în răsturnări neașteptate. Urmărește acum Promisiunea Episodul 9 Subtitrat In Romana” pentru o experiență cinematografică de neuitat.

Leave a Reply