free website stats program clicksud Ruhun Duymaz Episodul 6 Subtitrat in Romana Video

Ruhun Duymaz Episodul 6 Subtitrat in Romana Video

Ruhun Duymaz Episodul 6 Subtitrat in Romana Video

vizionati Ruhun Duymaz Episodul 6 subtitrat in romana online la calitate full hd. Experimentați montagne russe ale emoțiilor în timp ce personajele navighează în răsturnări neașteptate. Urmărește acum Ruhun Duymaz Subtitrat In Romana” pentru o experiență cinematografică de neuitat. Urmăriți toate dramele de Seriale Turcesti.

Distribuția personajelor din „Ruhun Duymaz” (Sufletul tău nu ascultă)

În serialul captivant „Ruhun Duymaz”, rolul lui Ece Çetinel este interpretat de nimeni altul decât Burcu Özberk.

Născut pe 11 decembrie 1989, la Eskişehir, Burcu Özberk este o actriţă talentată, care stă la o înălţime de 163 cm şi o greutate de 54 kg. Este alumnă a Departamentului de Teatru al Conservatorului de Stat al Universității Hacettepe din Ankara. În special, ea a câștigat recunoașterea pentru rolul său ca Nazlı în serialul de televiziune „Güneşin Kızları”, o emisiune care a marcat, de asemenea, ascensiunea la faimă a lui Hande Erçel.

După rolul principal din serialul „Kraliçe” (Regina), Burcu Özberk a trecut fără probleme în distribuția „Ruhun Duymaz”. Portofoliul ei se mândrește cu apariții în alte seriale precum „Afili Aşk”, „Aşk Mantık İntikam”, „Çocukluk” și „Badem Şekeri”. Experiența ei diversă de actorie adaugă profunzime serialului viitor.

Ece se remarcă ca o hoță profesionistă de bijuterii captivantă, cu o serie de abilități la dispoziția ei. Natura ei rebelă atrage atenția și își folosește cu pricepere frumusețea pentru a-și ajuta operațiunile. După ce a crescut fără părinți pe străzi, educația lui Ece a fost departe de a fi convențională.

Obiectivul principal al lui Civan este să achiziționeze bijuteriile lui Koral, ceea ce l-a determinat să cultive o prietenie de lungă durată cu Hilal. Între timp, Ece, care este la fel de expertă în artele culinare, devine convinsă că Onur este mai mult decât un simplu bijutier. În încercarea ei de a descoperi adevărata identitate a lui Onur, ea se trezește îndrăgostită în mod neașteptat de el.

Sükrü Özyıldız preia rolul lui Onur Karasu în această poveste captivantă. Născut pe 18 februarie 1988, în İzmir, din 2023, minunatul actor în vârstă de 35 de ani are studii în inginerie navală de la Universitatea Tehnică din Istanbul. Mai târziu a schimbat treptele, urmând Administrarea Afacerilor la Universitatea Ege. În timpul călătoriei sale academice, s-a adâncit în teatru, o activitate care s-a dovedit mai târziu influentă. Performanțele sale în seriale TV precum „Çoban Yıldızı”, „Șeref Meselesi” și „Çalıkuşu” au strâns aprecieri semnificative. Cu o înălțime de 190 cm, prezența lui Sükrü Özyıldız este de netăgăduit.

Onur, un agent afiliat la MIT, are misiunea de a-l reține pe Civan, un proeminent contrabandist. Crescut de mătușa sa din cauza absenței tatălui său, dăruirea lui Onur față de datoria lui este neclintită. Cu un angajament neclintit față de rolul său în Organizație, profesie moștenită de la tatăl său, Onur operează cu principii și disciplină. Hobby-ul său din copilărie de a crea bijuterii devine neașteptat de avantajos în timpul misiunii sale finale.

Urmărirea necruțătoare a lui Onur se concentrează pe destructurarea sindicatului criminal cunoscut sub numele de Korals, o companie de bijuterii activă la nivel internațional. Inițial, sentimentele lui Onur față de Ece sunt departe de a fi favorabile, deoarece acțiunile ei îi perturbă operațiunile. Cu toate acestea, odată cu trecerea timpului, sentimentele lui Onur iau o întorsătură neprevăzută și se trezește că se îndrăgostește profund de Ece.

Aslı Sümen îl interpretează pe Hilal Koral

Aslı Sümen a absolvit METU, specializarea în Administrarea Afacerilor. Grațioasa actriță, de asemenea dansatoare și model, a obținut victoria la concursul Miss Turcia 2017 și a reprezentat națiunea noastră la concursul Miss World din acel an. Stând la o înălțime de 172 cm și cântărind 53 kg, actrița uimitoare și-a arătat anterior talentul în proiecte precum „Baht Oyunu”, „Erkek Sever” și „Gülümse Kaderine”.

În serialul „Sufletul nu aude”, Hilal Koral, interpretat de Aslı Sümen, este fratele lui Civan Koral. Hilal nutrește o afecțiune profundă pentru Onur. După ce a fost îndrumată de fratele ei Civan, Hilal a crescut într-o manieră regală. Ea a obținut o diplomă în Administrarea Afacerilor de la o universitate prestigioasă din Marea Britanie și, ulterior, s-a întors la afacerea cu bijuterii a familiei. Cunoscută pentru prezența ei captivantă și dragostea de viață asemănătoare unei păsări, Hilal este o figură prețuită în societate.

Tuğrul Tülek preia rolul lui Civan Koral

Tuğrul Tülek, născut la 23 septembrie 1976, în Bursa, a împlinit vârsta de 46 de ani. După absolvirea programului de predare a limbii engleze al Universității Uludağ, a început o carieră în actorie prin Teatrul Bursa. Acest actor desăvârșit, care a primit mai multe premii pentru cel mai bun actor, a onorat producții precum „Avlu”, „Vatanım Sensin” și „Keşanlı Ali Destanı”.

Ülkü Duru o întruchipează pe Ayla

Ülkü Duru, care dă viață personajului Ayla în serialul „Sufletul nu aude”, s-a născut pe 20 aprilie 1957, la Istanbul. La vârsta de 5 ani, această actriță experimentată s-a aventurat în lumea teatrului prin balet, o activitate pe care a continuat-o de-a lungul vieții. Ea s-a îndrăgit de public prin portretizarea lui Nusret în serialul „Aliye”, iar cariera sa extinsă include apariții în lucrări precum „Eșkiya”, „Seni Kimler Aldı” și „Kaderimin Oyunu”.

Ayla este o prezență veselă și o favorită în cartier, deși adevărata ei profesie rămâne ascunsă. Fiind una dintre agențiile de pionierat ale Agenției Naționale de Informații, ea își asumă rolul unei mătuși de cartier în timp ce este sub acoperire. Înzestrată cu o gândire analitică excepțională, ea discerne ceea ce alții ratează și navighează cu pricepere prin provocări. În „Soul Doesn’t Hear”, ea își asumă rolul mătușii Aylei Onur și este o figură proeminentă în agenția de mituri.

Şehsuvar Aktaş îl întruchipează pe Müfit

Şehsuvar Aktaş, prezentat în „Sufletul nu aude”, s-a născut la Ankara în 1964. La 59 de ani, acest actor experimentat a absolvit Facultatea de Limbă, Istorie şi Geografie a Universităţii din Ankara cu o diplomă în Teatru. După ce a participat la peste 100 de producții de teatru atât ca actor, cât și ca regizor, Şehsuvar Aktaş, renumit pentru portretizarea lui Çoban Şehmuz, a mai apărut în seriale TV precum „Halka”, „Ferhat ile Şirin”, „Ates bÖceği” și „ Gülperi.”

Müfit, bijutier de meserie, își consideră profesia ca pe o moștenire a familiei. În ciuda exteriorului său, el posedă o natură bună. Originar din Mardin, el rămâne adânc înrădăcinat în tradițiile și obiceiurile sale. Müfit este un artizan simplu și sincer, dedicat meșteșugului său.

Mert Öner îl interpretează pe Musti

Mert Öner, care face parte din distribuția „Soul Doesn’t Hear”, s-a născut pe 20 iulie 1983, la Istanbul. Din 2023, acest actor în vârstă de 40 de ani a absolvit Universitatea Dokuz Eylül cu o diplomă în actorie. Mert Öner și-a făcut debutul pe ecran cu seria „6 Mantı” și a mai fost implicat în proiecte precum „Love Again”, „Mihrap Yerinde” și „Gellenen Bahar”. În cadrul narațiunii, Musti este colegul lui Ece, oferind suport tehnologic cu abilitățile sale de calculator. Ruhun Duymaz Episodul 6

You May Also Like:

Ruhun Duymaz Episodul 5 Subtitrat in Romana Video

Ruhun Duymaz Episodul 7 Subtitrat in Romana Video

Leave a Reply