free website stats program clicksud Sofija Milosevic Biografie, stil de viață, serial TV și valoare netă

Sofija Milosevic Biografie, stil de viață, serial TV și valoare netă

Sofija Milošević, un model și actriță sârbă binecunoscută, a fost recunoscută pe scară largă pentru operele ei literare care au apărut în reviste precum Esquire Mexico. Faima ei a fost cimentată de proiecte comune cu creatori de modă sârbi binecunoscuti; această aventură a început când ea avea doar 14 ani și a fost declanșată de o întâlnire întâmplătoare cu un designer de modă.

În plus, ea a devenit cunoscută pentru că este logodnica celebrului sportiv sârb Luka Jovic, cu care are copii și așteaptă în prezent al doilea copil.

Recent, Sofija a apărut pe coperta revistei Elle din octombrie, afișând cu mândrie burtica ei în creștere. Pentru că, pentru notorietatea ei în creștere, ea a acumulat o bază considerabilă de fani a rețelelor sociale; În prezent, @sofijamilo are peste 593k de urmăritori pe Instagram.

Informații Personale

Nume Sofija Milošević
Vârstă 31 de ani
Poreclă Sofija
Nume la naștere Sofija Milošević
Data nașterii 18 martie 1991
Gen Feminin
Profesie Actriță, Model
Națiunea nașterii SFR Iugoslavia
Locul nașterii Belgrad, RS Serbia
Naționalitate Sârbă
Etnie Caucaziană
Zodia Taur
Celebritate Faimoasă ca model
Cunoscută pentru Cunoscută ca logodnica lui Luka Jovic
Școală Școala de Afaceri din Limba Engleză
Educație Studii de Afaceri
Orientare sexuală Heterosexuală
Stare civilă Logodită
Prietena Luka Jovic
Fiu Aleksej Jovic
Valoare netă 1,1 milioane dolari
Înălțime 1,78 metri
Greutate 58 kg
Măsurători corporale 35-24-38 inch
Culoare păr Blond
Culoare ochi Albastru
Mărime cuțară 34 B
Link-uri Instagram

Valoarea netă a lui Sofija Milošević

Sofija Milošević are o carieră impresionantă ca model de lucru; Principalele sale surse de venit includ contracte, concerte de model și prezentări de modă de mare profil.

Parteneriatele ei cu numeroși designeri de ultimă generație au contribuit, fără îndoială, la bogăția ei substanțială, despre care se crede că se află în intervalul de milioane de dolari. Drept urmare, ea are în prezent o avere netă de 1,1 milioane de dolari.

Unde s-a născut Sofija Milošević?

Pe 18 martie 1991, Sofija Milošević s-a născut la Belgrad, SR Serbia, SFR Iugoslavia. Sub numele ei de nastere Nadloevá Sofija Milošević, ea este membră a grupului etnic alb și este un semn astrologic Taur.

Crescând și întemeiată în orașul ei natal, interesul timpuriu al Sofija pentru modeling a inspirat-o să urmeze acest lucru profesional. Când o agenție de modă a văzut-o pentru prima dată la vârsta de paisprezece ani, ea și-a început cariera de model, urmând o universitate locală înainte de a se transfera la Business School of England pentru a obține o diplomă în Business Studies.

Sofija Milošević: Este singură?

Luka Jovic și Sofija Milošević sunt logodiți, deși încă nu s-au căsătorit. Luka este un atacant feroce atât pentru Real Madrid din La Liga, cât și pentru naționala Serbiei. Este incredibil de priceput pe terenul de fotbal.

După ce au trăit împreună mai bine de doi ani, s-au logodit în 2019 și și-au întâmpinat primul copil, Aleksej Jovic, în lume în septembrie 2020.

Nu există o dată stabilită pentru sosirea așteptată a celui de-al doilea copil al lor, Sofia. După ce s-a logodit în 2009, căsătoria anterioară a lui Sofija cu Filip „Ivojinović” a încetat.

Sofija Milošević și tenismenul sârb Viktor Troicki au avut o relație romantică când avea șaisprezece ani. S-a întâlnit cu jucătorul sârb Adem Ljaji timp de trei ani, până în 2018, înainte de a începe să se întâlnească cu Luka.

Care este înălțimea Sofija Milošević?

Sofija Miloevi este o femeie captivantă la sfârșitul de 20 de ani, cu o siluetă care este definită de o figură de clepsidră. Ea este o prezență convingătoare, stă la o înălțime modestă de 5 picioare și 10 inci și cântărește 58 kg.

Profilul corpului ei măsoară aproximativ 35-24-38 inci, cu o dimensiune a sânilor de 34B. Pentru a se menține sănătoasă și în formă, Sofija se antrenează în mod regulat. Fața ei este dreaptă datorită expunerii la soare, cu ochii albaștri și părul blond completându-i trăsăturile.

Care a fost motivul din spatele începutului profesional al Sofija Milošević?

Cu mai mult de zece ani de experiență în afaceri, Sofija Miloevi a devenit cunoscută în comunitatea de modeling sârbă în ultimii ani.

Cariera ei a început cu asociații cu designeri sârbi renumiți, iar apoi și-a dus influența în magazine internaționale precum Diesel și Jeremy Scott din New York și Milano.

Promode Model Agency, Trend Model Management în Spania, Fashion Model Management în Italia, Le Management în Scandinavia, East-West Models în Germania și Q Model Management din Los Angeles sunt doar câteva dintre agențiile prestigioase cu care Sofija Milošević are afiliații și parteneriate.

Sofija Milosevic a apărut pe coperta revistei MOOD în 2016. Apoi a făcut titluri în septembrie 2021, când ea și logodnicul ei Luka Jovic și copiii lor erau pe coperta revistei Hello.

Coperta revistei Elle pentru octombrie 2021 a evidențiat și influența continuă a Sofija. Eforturile sale cinematografice includ apariții în filmele Hotel Belgrad (2020) și Beach Bunny 2018 Swim.

Pe lângă succesul său ca model, Sofija este fondatoarea brandului de îmbrăcăminte online SOFI MILO și are o urmărire considerabilă pe Instagram de peste 43.000.

Leave a Reply